Kynokliq, eigentijdse inzichten, advies & begeleiding voor baas en hond

Owen in the picture

Owen is inmiddels geplaatst bij een nieuw baasje!

Wie wil de zorg overnemen van mijn mooie, lieve, slimme & enthousiaste hond? Ik kan hem helaas niet meer de zorg en aandacht geven die hij echt verdient! Daarom ben ik op zoek naar een geschikte baas voor Owen.

Owen is een gecastreerde reu van ongeveer 3,5 jaar. Oorspronkelijk komt hij uit Spanje/Portugal. Hij is nu 2,5 jaar bij mij. Hij is goud/zandkleurig en is van een klein tot middelgroot formaat.

Owen is zeer leergierig, supertrouw en ook een beetje ondeugend af en toe. Hij heeft veel energie en moet iedere dag minstens één lange wandeling maken van een uur en het fijnste is, als hij daarbij los kan lopen. Hij is ook geschikt om lange wandelingen mee te maken aan de lijn, hij loopt dan netjes naast! Owen kan erg hard rennen. Een baas met een grote tuin of die veel in de natuur verblijft heeft hierdoor wel de voorkeur. Ik vermoed dat Owen ook erg geschikt is voor doggy dance o.i.d.

Verder is heel erg lief en erg aanhankelijk. Hij kan echter niet goed met kinderen overweg. Vreemde katten vindt hij eng, en hij reageert wisselend op andere honden.

Hij vindt alleen zijn niet supergeweldig, maar hij kan het wel. In de auto op de achterbank zitten vindt hij heerlijk en spelen met honden waarmee het klikt, ook!

Owen heeft heldere, duidelijke instructies nodig. Krijgt hij die niet, dan raakt hij onzeker en snel overprikkeld.
Ik zoek dus een rustige, ervaren baas,die liefdevol, geduldig en consequent kan zijn. Als je Owen de tijd geeft om zich te ontwikkelen, krijg je een een heel trouw, zacht en grappig maatje.

Ik vraag bij de overdracht een vergoeding. Hierover wil ik tegen die tijd graag met jou overleggen.

Voor vragen, of als je geïnteresseerd bent kun je mij bellen of mailen. Dit bericht mag je delen als je wilt. Alvast bedankt!

TatjanaHartelijke groet,
Berber,
(telefoonnummer ook bekend bij Kynokliq)

 

 

e-mail:

Nieuws

voorpagina | trainingsmethode | curriculum | tarieven
artikelen | gedichten & verhalen | gastenboek | links
Kynokliq - Eigentijdse inzichten, advies & begeleiding voor baas en hond